Ex-Glory kampioen Vakhitov maakt 2 februari Muaythai Factory debuut Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ex-Glory kampioen Vakhitov maakt 2 februari Muaythai Factory debuut

Ex-Glory kampioen Vakhitov maakt 2 februari Muaythai Factory debuut

Artem Vakhitov voormalig Glory kampioen, zal op 2 februari zijn Muaythai Factory debuut maken tegen de Fransman Pascal Touré. De Rus werd eerder dit jaar door Glory aan de kant gezet.

Het was voor Artem Vakhitov een zure appel toen hij eerder dit jaar door Glory Kickboxing aan de kant werd gezet. De inval van Rusland in Oekraïne was daar debet aan. Glory wilde Russische vechters geen plek meer geven op hun events zolang de oorlog voortduurt.

Klaar met Glory Kickboxing

Vakhitov was lange tijd de heerser in de licht zwaargewicht klasse bij Glory. Na zijn ontslag was er veel belangstelling voor Vakhitov, onder andere ONE Championship de grootste vechtsport organisatie ter wereld had interesse in Vakhitov. Ook MMA leek te lonken bij de UFC.

Echter koos Vakhitov voor Muaythai Factory een organisatie uit Rusland. De Rus verklaarde helemaal klaar te zijn met Glory. Op 2 februari zal Vakhitov daar zijn debuut maken tegen de Fransman Pascal Toure.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws