UFC-legende gym uitgeschopt: 'laffe makke schapen' Nieuws
Nieuws

UFC-legende gym uitgeschopt: 'laffe makke schapen'

UFC-legende gym uitgeschopt: 'laffe makke schapen'

Stephan Bonnar, UFC Hall of Famer werd werd gisteren de sportschool waar hij traint uitgeschopt. De MMA-legende weigerde een mondkapje te dragen. Bonnar vocht in een van de grootste MMA-gevechten aller tijden tegen rivaal Forrest Griffin.

Naar verluidt wilde Bonnar geen mondkapje dragen en vertelde hij de sportschoolhouder dat hij een medische vrijstelling zou hebben. Toch moest Bonnar het veld ruimen, hij plaatste zondag een video van zichzelf in de sportschool, op zijn 44e verjaardag.

Lafaards

,,Ik kom al 14 jaar naar deze sportschool en werd op mijn verjaardag eruit gegooid omdat een van deze schapen klaagde dat mijn masker viel", zegt Bonnar. ,,Wel raad eens welk schaap, ik heb een medische vrijstelling; Ik heb astma. Ik doe je een plezier door zelfs maar te doen alsof. Maskers halen niets uit. Stelletje makke schapen! Lafaards! "

Bonnar kwam in 2018 in de problemen door stomdronken achter het stuur te kruipen. Bodycam-opnames van de arrestatie doken na het sportschool incident weer op in e comments op social media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws