Francis Ngannou uitgedaagd voor Bareknuckle gevecht door oud UFC-collega Nieuws
Nieuws

Francis Ngannou uitgedaagd voor Bareknuckle gevecht door oud UFC-collega

Francis Ngannou uitgedaagd voor Bareknuckle gevecht door oud UFC-collega

Francis Ngannou heeft de UFC verlaten en onderhandelt momenteel met een aantal tegenstanders, waaronder mogelijke boksgevechten, maar hij is nu uitgedaagd door MMA-ster Paulo Costa.

De Kameroense ster heeft niet meer gevochten sinds hij zijn UFC-zwaargewicht kroon verdedigde tegen Cyril Gane in januari vorig jaar. Nadat hij had ingestemd met het verlaten van de organisatie nadat hij geen nieuw contract had gekregen, is hij momenteel een free agent. Na het opgeven van zijn titel heeft overweegt hij een aantal toekomstige opties, waaronder in de boksring.

Ngannou is in gesprek geweest met een aantal organisaties en heeft een groot aantal aanbiedingen ontvangen, waaronder van de bokspromotie BKFC die zijn handtekening graag wil veiligstellen. En UFC-middengewicht Paulo Costa, die zich naar verluidt heeft gebonden aan een nieuwe deal met de UFC, heeft een poging gedaan om Ngannou's eerste tegenstander te worden als hij zich aansluit bij BKFC.

Paulo Costa wil bareknuckle boksen tegen Francis Ngannou

"Hey Francis, ik heb gehoord dat je op zoek bent naar een bokswedstrijd", tweette de Braziliaan onder bizarre omstandigheden terwijl hij zich op Ngannou richtte. "Als je wilt, kan ik mijn handschoenen ook uitdoen. Het is aan jou grote broer.”

Ngannou is sinds zijn UFC-vertrek in verband gebracht met een groot aantal toonaangevende namen in zowel MMA als boksen, waaronder Tyson Fury en Deontay Wilder. De Predator heeft lang de ambitie gehad om de 'Gypsy King' in de ring te ontmoeten, maar de gesprekken zijn stilgevallen sinds hun openbare clash op sociale media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws