UFC-ster McGregor zoekt rechterhand! 'Solliciteer hier' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor zoekt rechterhand! 'Solliciteer hier'

UFC-ster McGregor zoekt rechterhand! 'Solliciteer hier'

Conor McGregor heeft een dikke baan op de plank liggen. Als je solliciteert en wordt aangenomen ben je zelfs de rechterhand van de UFC-ster, met een vet salaris in het vooruitzicht.

De UFC-ster plaatste een paginagrote advertentie in de New York Times om de baan te adverteren onder de kop: 'Get A Proper Job' (krijg een echte baan). McGregor is op zoek naar iemand die rechtstreeks voor hem wil werken om zijn merk Proper 12 Whiskey te promoten.

Samen de baas

,,Samen met mij (Conor McGregor. red.), run jij de show. Sociale kanalen overnemen, epische evenementen organiseren, merchandising beheren en Proper Whisky schenken. En dat allemaal terwijl je goed wordt betaald", zegt McGregor in de personeels advertentie.

Dus voor de fans van de Ier die op zoek zijn naar een goed betaalde baan wellicht zelfs met een sportwagen van de zaak, solliciteren kan via deze link >> Werken voor Conor McGregor.

McGregor verkocht vorig jaar een meerderheidsbelang in Proper 12 Whiskey in een deal ter waarde van maximaal € 540 miljoen, maar behoudt een belang in het bedrijf. Eerder dit jaar beweerde hij dat het merk "zijn positie in de Ierse whiskyranglijst had verbeterd" en op weg was naar de nummer één plek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws