UFC-ster Khabib uit pensioen door deze vechter? (video) Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib uit pensioen door deze vechter? (video)

UFC-ster Khabib uit pensioen door deze vechter? (video)

Khabib Nurmagomedov is dan wel met pensioen gegaan in 2020, maar Tony Ferguson is daar niet zo zeker over. ,,Ik ben degene die hem uit zijn pensioen haalt… die gast is niet met pensioen", verklaard Ferguson.

Tony Ferguson tegen Khabib Nurmagomedov is misschien wel een van de grootste gevechten die nooit hebben plaatsgevonden. Ondanks dat de lichtgewichten vijf keer tegen elkaar werden geboekt. Terwijl hij begint aan een terugkeer naar het weltergewicht bij UFC 279, sneed Ferguson zijn langdurige rivaliteit met Nurmagomedov aan.

Het moet gebeuren

Ondanks de ongeslagen Rus die herhaaldelijk beweerde dat zijn mixed martial arts-carrière achter hem ligt, gelooft Ferguson dat hij de enige persoon is die Nurmagomedov terug kan slepen voor nog een gevecht. Vooral om een ​​aantal onafgemaakte zaken te regelen.

"Ik ben degene die hem uit zijn pensioen haalt", zei Ferguson tijdens de UFC 279 mediadag. ,,Die gast is niet met pensioen." Een groot deel van het besluit van Nurmagomedov om zijn handschoenen op te hangen, omringd door de tragische dood van zijn vader, Abdulmanap. Die een paar maanden voorafgaand aan het laatste gevecht van zijn zoon stierf na complicaties van COVID-19.

Voordat hij stierf

,,Als het erop aankomt, als je iemand verliest, moet je wat vrije tijd nemen", aldus Ferguson. ,,Je moet nadenken en je moet doen wat je moet doen. Maar zijn vader had gezegd dat ik en Khabib de strijd moesten aangaan voordat hij stierf. "

Na zijn overwinning op Justin Gaethje tijdens UFC 254, kondigde Nurmagomedov zijn pensionering aan terwijl hij zijn moeder beloofde dat hij klaar was met vechten. Sinds die tijd is Nurmagomedov erg druk geweest met zijn eigen vechtorganisatie Eagle FC. Ook is hij ook fulltime gaan coachen terwijl hij samenwerkt met atleten zoals Islam Makhachev.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws