'Ik vreet McGregor op!' Pissed-off Hasbulla smeekt UFC om gevecht met Ierse knokker Nieuws
Nieuws

'Ik vreet McGregor op!' Pissed-off Hasbulla smeekt UFC om gevecht met Ierse knokker

'Ik vreet McGregor op!' Pissed-off Hasbulla smeekt UFC om gevecht met Ierse knokker

Hasbulla smeekt de UFC om hem te laten vechten tegen Conor McGregor. De strijd tussen Hasbulla en UFC-ster McGregor is geëscaleerd nadat de Ier die een heftige meme van de TikTok-megastar online plaatste.

Bij het zien van de meme was Hasbulla duidelijk woedend en heeft hij UFC-president Dana White gesmeekt om hem een ​​gevecht te geven tegen de grootste ster van de sport. Virale internet sensatie Hasbulla maakt er geen geheim van dat hij McGregor wil bevechten. De als mini Khabib bekend staande
Rus daagde hem het afgelopen jaar meedogenloos uit via sociale media.

McGregor had zijn avances genegeerd, tot vorige week, toen de twee online een verhitte strijd begonnen. Nu heeft voormalig UFC dual-divisiekampioen McGregor hun rivaliteit nieuw leven ingeblazen door een brute meme van Hasbulla online te plaatsen.

Typisch McGregor

De meme toonde de Ier die wurgde wat lijkt op een pop. McGregor, of misschien de maker, heeft vervolgens het gezicht van de pop speelgoed verwisseld voor dat van Hasbulla. Terwijl het bijschrift luidde: "Wat zeg je nu, kleine idioot." Op typische McGregor-manier duurde het niet lang voordat de tweet werd verwijderd door de vechter. Maar werd vastgelegd.

Hasbulla was het bericht opgevallen en gaf een vernietigende reactie. Waarbij hij de UFC smeekte om hem en de Ier in de UFC-kooi te gooien en de deur op slot te doen. De Rus twitterde: ,,Hé oom Dana White (vechtbaas bij ede UFC. red.), en UFC, laat het alsjeblieft gebeuren, laat me deze kip McGregor eten. Ik heb honger, ik zal hem verpletteren met mijn berggeest. Mijn broer Khabib (Nurmagomedov, voormalige UFC-kampioen. red.), heeft hem en zijn hele team verpletterd, nu is het mijn tijd om op te staan!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws