UFC-ster Khabib serieus over voetbal carrière Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib serieus over voetbal carrière

UFC-ster Khabib serieus over voetbal carrière

Khabib Nurmagomedov is bereidt als prof voetballer het veld te betreden.De voormalige UFC-kampioen onthulde in een live vraag en antwoord sessie op Facebook, dat als er een goed bod komt hij het voetbalveld op zal gaan.

Tijdens een vraag-en-antwoordsessie die hij gewoonlijk op zijn officiële Facebook-pagina met zijn fans houdt, onthulde de Rus dat hij bereid zou zijn zijn tweede droom in de sportwereld te verwezenlijken, professioneel voetballen.

Het liefste zou Khabib bij Real Madrid spelen, maar onthulde dat hij veel aanbiedingen kreeg om voetballer te worden en bekende dat ,,het krijgen van een interessant aanbod, ik het zou accepteren", aldus de topvechter.

Mooie aanbiedingen

,,Veel voetbalclubs boden me een contract aan. Maar ik moet mijn lichaamsbouw veranderen, wat in overeenstemming is met de sport. De lichaamsbouw van voetbal is een beetje anders dan die van MMA. Maar ik weet het niet, als ze me een interessant aanbod doen, zal ik het zeker accepteren", zei Khabib.

,,Het bereiken van een professioneel niveau is een jongensdroom. Ik heb altijd de wens gehad om het mooie spel competitief te proberen. Bovendien heb ik veel contacten zoals Aleksander Ceferin (UEFA-voorzitter), de eigenaar van PSG en zelfs met Cristiano Ronaldo", aldus Khabib.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws