⚽ UFC-ster Khabib krijgt kudo's: Ronaldo en Seedorf onder de indruk Nieuws
Nieuws

⚽ UFC-ster Khabib krijgt kudo's: Ronaldo en Seedorf onder de indruk

⚽ UFC-ster Khabib krijgt kudo's: Ronaldo en Seedorf onder de indruk

Khabib Nurmagomedov kan naast een stevig potje knokken een lekker potje voetballen. Ooit wilde de voormalige UFC-kampioen prof-voetballer worden maar het lot bepaalde anders. Nu hij met vecht-pensioen askan hij zijn voetbal passie nastreven en weet zich gesteund door gaat namen als Ronaldo en onze eigen Clarence Seedorf.

Het Braziliaanse fenomeen Ronaldo stuurde lof in de richting van de gepensioneerde UFC-superster Khabib die zijn voetbalinspanningen op Instagram uploadde. Khabib maakte eerder dit jaar een einde aan zijn carrière in de achthoek en tekende met een onberispelijk record van 29 overwinningen en nul nederlagen.

Hij geniet duidelijk van zijn pensioen, want in zijn laatste Instagram-bericht liet hij zien dat de Rus geniet van een pittig potje voetbal met zijn vrienden, waar hij bewees dat hij duidelijk evenveel talent aan zijn voeten heeft als met zijn vuisten.

Topper

De korte clip met een bijschrift dat luidde: "Wie herinnert zich Ronaldo in 2008 laag scorend maar nog steeds met het buskruit." Hij ging verder met het noemen van een plaatselijke voetbalclub in zijn thuisland, waarmee hij voor de grap suggereerde dat hij de overstap naar het voetbal zou maken als ze dat zouden willen.

Nadat hij de aanvaller in het bijschrift had laten vallen, zou Khabib verheugd zijn om te zien dat de voormalige ster van Real Madrid en Barcelona (Ronaldo) hem loofde in het commentaar gedeelte. Voormalig AC Milan-middenvelder Clarence Seedorf complimenteerde de aanval met meerdere 'applaudisserende' emoji's.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws