UFC-ster Conor McGregor verrast zwangere vrouw! 'Zwaar medelijden' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor verrast zwangere vrouw! 'Zwaar medelijden'

UFC-ster Conor McGregor verrast zwangere vrouw! 'Zwaar medelijden'

Conor McGregor, de beroemde UFC-ster, heeft zijn zwangere verloofde Dee Devlin verrast met een luxe nieuwe auto.

Op Instagram deelde hij een video waarin hij Dee's blijdschap toont terwijl ze haar nieuwe Range Rover Land Rover bewondert, compleet met creme interieur en lederen stoelen.

Ondertussen wordt Conor geconfronteerd met seksueel misbruik beschuldigingen, maar zijn advocaat ontkent de aantijgingen en de UFC zegt het juridische proces af te wachten alvorens commentaar te geven.

Fans reageren verdeeld over het peperdure cadeau en menen zeggen medelijden te hebben met Dee over het gedrag van de UFC-vechter. De afgelopen weken is McGregor regelmatig op een negatieve manier in het nieuws, zo wordt hij beschuldigd een dame tot seks te hebben gedwongen en op de begrafenis van zijn tante betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij.

Het paar, dat al drie kinderen heeft en binnenkort het geslacht van hun vierde kind zal ontdekken, blijft de aandacht van zowel fans als critici trekken, terwijl ze hun privéleven en publieke uitdagingen in evenwicht proberen te houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws