UFC-STER CONOR MCGREGOR: 'Ik ben de nieuwe Bruce Lee' Nieuws
Nieuws

UFC-STER CONOR MCGREGOR: 'Ik ben de nieuwe Bruce Lee'

UFC-STER CONOR MCGREGOR: 'Ik ben de nieuwe Bruce Lee'

Alhoewel Bruce Lee door velen gezien wordt als een ware vechtsport held, heeft hij nooit echt de kans gehad zich op een groot toneel als de UFC te presenteren. Fans van Bruce Lee zijn er van overtuigd dat als deze in de huidige tijd had geleefd, hij zeker een van de grote namen zou zijn geweest in een van de grote vechtsport organisaties.

Iemand die daar net zo over lijkt te denken is voormalig meervoudig kampioen Conor McGregor. Zijn vecht stijl, lichaamsbouw en houding heeft volgens fans wel iets weg van de legendarische Bruce Lee. Via social deelde McGregor dan ook een opvallend bericht.

De nieuwe versie

"Eerst was het Bruce Lee. Nu is het Conor Mac," zegt McGregor in het bericht begeleidt met een foto waar hij tegenover Bruce Lee te zien is. Met de boodschap lijkt de flamboyante Ierse vechter te impliceren dat hij de nieuwe versie van de Kung Fu vechter is.

McGregor staat volgens eigen zeggen gepland te vechten tegen Dustin Poirier op 23 januari, dit werd bevestigd door UFC-president Dana White. Echter claimt Porier het contract nog niet gehad te hebben. Zou McGregor in dat gevecht zijn nieuwe Bruce Lee 'ik' laten zien?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws