DUSTIN POIRIER: 'Geen contract voor gevecht met Conor McGregor' MMA Nieuws
MMA Nieuws

DUSTIN POIRIER: 'Geen contract voor gevecht met Conor McGregor'

DUSTIN POIRIER: 'Geen contract voor gevecht met Conor McGregor'
DUSTIN POIRIER: 'Geen contract voor gevecht met Conor McGregor'

UFC president Dana White beweert dat de rematch tussen Dustin Poirier en Conor McGregor in kannen en kruiken. Maar niets lijkt minder waar.

Het blijft verwarrend, vechten Dustin Poirier en Conor McGregor nou wel of niet tegen elkaar? Dustin Poirier zegt tegen Dana White om "te stoppen met spelen" en hem het contract voor de rematch met Conor McGregor te sturen.

Weken geleden zijn zowel Poirier als Conor McGregor overeengekomen om op 23 januari tegen elkaar te vechten. Dana White mengde zich in de strijd en bood aan het gevecht binnen de UFC te houden. Er moeten echter nog contracten worden verzonden en het gevecht is nog niet officieel gemaakt.

Stuur op dat contract

Dus Poirier hoopt dat White en de UFC hem zo snel mogelijk een contract sturen. "Ik en McGregor zijn klaar voor 23 januari. maak het officieel!Dana White stuur me het juiste contract. Stop met spelen!" zegt Poirier via social media.

De twee vochten ook tijdens UFC 178 in 2014 en McGregor won door knock-out in de eerste ronde in slechts 1:46 op vedergewicht. Waarom de UFC nog geen contracten heeft verzonden, is op dit moment niet bekend. White vertelde afgelopen weekend aan de pers dat de rematch rond was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws