UFC-ster Conor McGregor heeft spijt: 'Domme zet' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor heeft spijt: 'Domme zet'

UFC-ster Conor McGregor heeft spijt: 'Domme zet'

Conor McGregor heeft spijt over hoe hij een mede UFC-vechter behandeld heeft. De Ier ging los op Tony Ferguson. Deze zou in de ogen van McGregor een fout hebben gemaakt weg te gaan bij zijn management.

De Ierse UFC-superster Conor McGregor en Tony Ferguson zaten beide bij hetzelfde management team Paradigm Sports Management, waar Glory Kampioen Rico Verhoeven vertegenwoordigd is. McGregor geeft toe dat hij spijt heeft over hoe hij achter Ferguson aan is gegaan.

De Ier deelde zijn ongezouten mening over het feit dat Ferguson het team de rug toekeerde. McGregor is van mening dat Ferguson tonnen geld weggooide door van management te veranderen. Het lijkt erop dat McGregor intussen van gedachten is veranderd.

Domme zet

In een inmiddels verwijderde tweet zei McGregor dat het niet goed voelt dat hij publiekelijk op Ferguson heeft afgegeven. “Ik ben boos dat ik zo over Tony heb gesproken. Rechtuit. Wtf team, dit is geen leuke app en het stimuleert ook geen aardig gedrag naar elkaar toe",schreef McGregor in een tweet die hij verwijderde.

UFC-ster Conor McGregor heeft spijt: 'Domme zet'

McGregor staat al een tijd aan de zijlijn terwijl hij herstellende is van een operatie. De Ier liep in juli 2021 een gebroken scheen -en kuitbeen op tijdens zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier. Ferguson werd eerder deze maand uitgeschakeld door een voorwaartse trap van Michael Chandler op UFC 274. McGregor gaf flink af op Ferguson na het verlies, wat zijn spijt verklaart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws