Home / Nieuws / UFC President Dana White onthult planning voor ‘Fight Island’

UFC President Dana White onthult planning voor ‘Fight Island’

De UFC zal erg druk zijn zodra “Fight Island” officieel operationeel is en een aantal grote events zal herbergen

De infrastructuur wordt momenteel gebouwd op het eiland en White bevestigde eerder de plannen voor een volledige trainingsfaciliteit en een arena waar de evenementen zullen worden gehouden. Tenzij er iets verandert, verwacht White dat het eerste evenement op “Fight Island” de komende weken zal plaatsvinden.

Veel vragen over Fight Island

“Letterlijk vanmorgen reed ik naar mijn werk en ik bedacht hoeveel mensen per dag vragen waar ‘Fight Island’ is?,” zei White tijdens een livestream met ESPN. “Mensen zijn erg geïntrigeerd door‘ Fight Island ’en ik ben er enthousiast over. Op vrijdag bood UFC-president Dana White een update aan over de plannen om vanaf juni verschillende events op een privé-eiland te houden.

Vlak nadat de coronaviruspandemie de wereld overspoelde en internationale reizen verlamde, bedachten mede-eigenaar White en UFC, Ari Emanuel, een plan om evenementen te organiseren op “Fight Island” om atleten te huisvesten die niet in de Verenigde Staten zouden kunnen komen.

Eerste UFC gevechten

Hoewel de UFC geen officiële aankondigingen heeft gedaan, kan een voorgestelde vechtkaart op 11 juli eindigen als een van de evenementen op ‘Fight Island’. Op die datum zal naar verwachting een vlieggewichtgevecht plaatsvinden tussen Paige VanZant en Amanda Ribas.

“Op dit moment kijken we naar juni en we gaan daar letterlijk drie of vier gevechten per maand doen. Ik blijf een maand op het eiland. Ik blijf daar. Ik zal er waarschijnlijk de hele maand juli zijn. ” Aldus White.

Bekijk ook

PANIEK OM FOUTE CORONATEST: UFC vechters geschrokken

Valse COVID-19 positieve tests maakten UFC vechters Claudia Gadelha en Dan Ige onlangs bang. Beide ...

UFC en Top Rank krijgen groen licht voor Boks en MMA-events in Nevada

De Nevada Athletic Commission keurt de eerste UFC-evenementen in Las Vegas goed sinds de coronavirus ...

EXCLUSIEF: GLORY Kickboxing reageert op vertrek voormalig kampioen Sitthichai

Recentelijk werd bekend dat voormalig kampioen Sitthichai Sitsongpeenong GLORY Kickboxing achter zich liet. Voor het ...