UFC FIGHT ISLAND UPDATE: ‘Vechten op het strand in een kooi’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC FIGHT ISLAND UPDATE: ‘Vechten op het strand in een kooi’

UFC FIGHT ISLAND UPDATE: ‘Vechten op het strand in een kooi’

Ook al heeft de UFC een tijdelijk huis gevonden in Jacksonville, Florida toch zet Dana White door met zijn UFC Fight Island.

UFC-president Dana White stelt dat “Fight Island” echt bestaat, en op de locatie zal binnen twee maanden evenementen plaatsvinden. Hoewel de locatie nog onbekend is, blijft White erbij dat het privé-eiland binnenkort UFC-events zal hosten.

“Er komt een achthoekige kooi op het strand. Er komen trainingsfaciliteiten voor vechters, er worden hotels op het hele eiland gebouwd, alle infrastructuur wordt gebouwd voor de UFC en er wordt gevochten”, zegt White.

UFC Fight Island voor iedereen toegankelijk

De locatie is voornamelijk opgezet voor internationale atleten onder UFC-contract, maar White zei dat het wereldwijd toegankelijk zal zijn en dat er ook vechters uit de VS kunnen worden ingeschakeld.

De volgende verschillende UFC-evenementen zijn gericht op 9 mei, 13 mei, 16 mei en 23 mei in Jacksonville. White zei dat Fight Island zal volgen. Fight Island zou in juni operationeel moeten zijn,” vertelde White aan ESPN op Instagram Live.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page