🎥 | UFC Knock-out koning Ngannou deelt brute knok video – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 | UFC Knock-out koning Ngannou deelt brute knok video

🎥 | UFC Knock-out koning Ngannou deelt brute knok video

UFC-ster Francis Ngannou deelde afgelopen week zeldzame beelden. Van zijn eerste KO-overwinning. Deze is zo bruut als het maar zijn kan.

De 33-jarige zwaargewicht Francis Ngannou heeft alle vier zijn vorige UFC-gevechten in de eerste ronde gewonnen. Hij bouwt voort op zijn reputatie als een van de hardste vechters in de vechtsport. Ngannou plaatste op sociale media een video om te pronken. Met zijn “Africa Power early on” in een van zijn eerste MMA-gevechten.

Ngannou stond tegenover Bilal Tahtahi tijdens een MMA-evenement in 2014 in Levallois, Frankrijk. En de keiharde Ngannou deelde twee linkshandige stoten op zijn tegenstander uit. Dit voordat hij een verwoestende rechtse in Tahtahi’s gezicht plantte.

Lekker slapen

Tahtahi kwam hard op het canvas terecht en de scheidsrechter stopte het gevecht. Met iets meer dan een minuut voor het einde van de ronde. UFC-ster Daniel Cormier zag ook de beelden op Ngannou’s Instagram en prees zijn mede-zwaargewicht voor zijn ‘techniek’.

De 41-jarige voormalige zwaargewichtkampioen schreef: “Techniek ziet er top uit [grote] jongen!” Eerder deze maand kreeg de Surinaamse UFC vechter Jairzinho Rozenstruik live een demonstratie. En wel van de knock-out kracht van Ngannou die Rozenstruik binnen 20 seconden liet slapen.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page