? | UFC Knock-out koning Ngannou deelt brute knok video Nieuws
Nieuws

? | UFC Knock-out koning Ngannou deelt brute knok video

? | UFC Knock-out koning Ngannou deelt brute knok video

De 33-jarige zwaargewicht Francis Ngannou heeft alle vier zijn vorige UFC-gevechten in de eerste ronde gewonnen. Hij bouwt voort op zijn reputatie als een van de hardste vechters in de vechtsport. Ngannou plaatste op sociale media een video om te pronken. Met zijn "Africa Power early on" in een van zijn eerste MMA-gevechten.

Ngannou stond tegenover Bilal Tahtahi tijdens een MMA-evenement in 2014 in Levallois, Frankrijk. En de keiharde Ngannou deelde twee linkshandige stoten op zijn tegenstander uit. Dit voordat hij een verwoestende rechtse in Tahtahi's gezicht plantte.

Lekker slapen

Tahtahi kwam hard op het canvas terecht en de scheidsrechter stopte het gevecht. Met iets meer dan een minuut voor het einde van de ronde. UFC-ster Daniel Cormier zag ook de beelden op Ngannou's Instagram en prees zijn mede-zwaargewicht voor zijn 'techniek'.

De 41-jarige voormalige zwaargewichtkampioen schreef: "Techniek ziet er top uit [grote] jongen!" Eerder deze maand kreeg de Surinaamse UFC vechter Jairzinho Rozenstruik live een demonstratie. En wel van de knock-out kracht van Ngannou die Rozenstruik binnen 20 seconden liet slapen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws