UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom' Nieuws
Nieuws

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

Khabib Nurmagomedov voormalige UFC-kampioen legt uit waarom hij zijn pensioenbelofte aan zijn moeder nooit zal breken. Veel mensen kennen het gesprek dat Khabib had met zijn moeder waarin hij haar vertelde dat hij nooit meer zou vechten.

Maar wat ze zich misschien niet realiseren, is dat de pensioenbelofte een weerspiegeling is van een grotere houding en perspectief. Tijdens een Class A Events-gesprek dat onlangs in Toronto werd gehouden, legde Khabib uit dat een van zijn kernwaarden het respect is dat hij voor zijn moeder heeft.

"Omdat ik mijn carrière beëindig, omdat ik moeder beloof, daarom is deze ene vraag, de discussie tussen mij en mijn moeder, erg beroemd geworden", zei Khabib. “Maar we hadden veel verschillende dingen waar mensen niet van weten. Niet alleen deze belofte."

Ouders zijn alles

''Ik volg niet alleen deze belofte aan mijn moeder. Ik volg alles over moeder. Je kunt vrienden of kinderen hebben, wat dan ook. Je kunt hebben wat je wilt, maar je zult nooit meer een moeder hebben. Je hebt maar één moeder. Voor mij is het alles.” Lees verder onder video.

Voor Khabib iis vechten al lang een familieaangelegenheid. Zijn vader, wijlen Abdulmanap Nurmagomedov, wordt door velen beschouwd als een van de grootste MMA-coaches aller tijden. Abdulmanap coachte zijn zoon tot aan zijn dood in 2020. Nurmagomedov schrijft zijn succes toe aan zijn ouders.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws