McGregor wil met Khabib vechten! 'Ik ken geen angst'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor wil met Khabib vechten! ‘Ik ken geen angst’

McGregor wil met Khabib vechten! ‘Ik ken geen angst’

McGregor wil met Khabib vechten! 'Ik ken geen angst'

Conor McGregor blijkt open te staan voor een rematch met aartsrivaal Khabib Nurmagomedov. Vandaag zegt de Ier er klaar voor te zijn en voor niemand bang te zijn behalve God.

In oktober 2018 tijdens UFC 229 vochten McGregor en Khabib een oorlog uit in de MMA-kooi die zijn weerga niet kenden. De Ier verloor en er braken rellen uit tussen de vechters en hun teams die er op los knokten tot tussen het publiek. Khabib ging vroegtijdig met pensioen maar McGregor bleef actief.

Zwaar geblesseerd

Deze raakte zwaar geblesseerd in zijn laatste gevecht met Dustin Poirier waar de Ier zijn been brak. Sinds die tijd staat hij al ruim een jaar buitenspel maar plaagt een comeback. En nu richt The Notorious zijn pijlen weer eens op zijn oude rivaal.

,,Ik vecht door! Je vaders plan is nooit compleet omdat je stopte en vluchtte, broer. God zegene. Ik ben er nog steeds als je nog een keer wilt gaan”, schrijft McGregor terwijl hij op een bericht op twitter reageert van Khabib. In dat bericht beweerd deze zowel bij de UFC als Bellator MMA te overheersen met de Russische vechters.

Angst

McGregor vervolgde door te zeggen: ,,Maar je angst voor een nederlaag betekent dat je al verloren hebt. Ren ervoor weg zoveel je wilt. We verliezen uiteindelijk allemaal. De dood neemt ons allemaal. Ik vrees niets anders dan God.”

Een rematch zal er niet snel in zitten, Khabib is met pensioen en McGregor is flink in spiermassa gegroeid dat het gevecht niet op lichtgewicht zou plaatsvinden. Ook heeft Khabib meerdere keren aangegeven niet terug te willen keren naar de UFC.

Bekijk ook

Moordtafereel in 3x3 MMA-gevecht

‘Wat een gek!’ Moordtafereel in 3 vs 3 MMA-gevecht | video

Deze kon niet verder en werd de MMA-kooi....

Gaat beruchte rapper Tekashi 6IX9INE boksen?

Gaat beruchte rapper Tekashi 6IX9INE boksen?

De beruchte rapper is gespot tijdens het trainen.

TCOB! Vechtboy slaat ze allemaal plat

TCOB! Vechtboy slaat ze allemaal plat (video)

Taking Care Of Business is een term die in de Engelse taal

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page