'UFC en Glory hebben minder elite vechters!' Concurrent  claimt de grootste te zijn Nieuws
Nieuws

'UFC en Glory hebben minder elite vechters!' Concurrent claimt de grootste te zijn

'UFC en Glory hebben minder elite vechters!' Concurrent  claimt de grootste te zijn

Sinds de lancering van ONE Super Series in 2018 heeft ONE Championship de wereld van vechtsporten opnieuw gedefinieerd. Dat jaar beloofde de organisatie een platform te bieden voor 's werelds beste strijders. Dit spannende avontuur trok beoefenaars uit verschillende staande disciplines, waaronder Muay Thai en kickboksen.

Het was een gedurfde zet en het heeft zich rijkelijk uitbetaald. Vandaag de dag staat ONE bekend als een wereldleider in het staande vechten, met bij elk evenement 50 procent van de line-up die Muay Thai- en kickbokspartijen bevat.Een van de kenmerken van het bedrijf is de verzameling van de beste atleten in zowel Muay Thai als kickboksen. De indrukwekkende Muaythai lijst omvat namen als Rodtang Jitmuangnon, Superlek Kitamoo9, Jonathan Haggerty, Chingiz Allazov en Superbon Singha Mawynn.

ONE staat ook bekend om zijn excellente kickboks divisie 

Deze divisie bevat een scala aan uitzonderlijke talenten, waaronder Nieky Holzken, Regian Eersel, Allazov, Superbon, Sitthichai Sitsongpeenong, Marat Grigorian, Giorgio Petrosyan en Tawanchai PK Saenchai. Op wereld niveau claimt de grootste te zijn, groter dan Glory Kickboxing,

Bovendien wordt de grootste martial arts-organisatie ter wereld geprezen om haar vermogen om sterren te creëren uit diverse achtergronden. Verschillende mixed martial artists die aanvankelijk afkomstig waren uit staande disciplines hebben enorm succes gevonden in ONE als wereldkampioenen.

De slimme zet van ONE Championship

Joe Rogan Podcaster en UFC commentator heeft zijn diepe waardering voor ONE Kickboksen en Muay Thai uitgesproken na een opwindend gevecht tussen Superlek Kitamoo9 en Rodtang Jitmuangnon bij ONE Friday Fights 34 in september. Hij gelooft dat Muay Thai en Kickboksen aanzienlijk potentieel heeft om te groeien in Noord-Amerika. Chatri Sityodtong, de CEO van ONE Championship, nodigde Rogan uit om te komen commentariëren voor de toonaangevende Muay Thai-competitie.

In 2022 versterkte ONE haar profiel verder door een baanbrekende samenwerking aan te gaan met het Koninklijk Thais Leger. Dit leidde tot de oprichting van de wekelijkse ONE Friday Fight-serie, gehouden in het iconische Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws