UFC-comeback Khabib tegen Holloway: 'De legende keert terug' Nieuws
Nieuws

UFC-comeback Khabib tegen Holloway: 'De legende keert terug'

UFC-comeback Khabib tegen Holloway: 'De legende keert terug'

Khabib Nurmagomedov zal dan eindelijk tegenover Max Holloway komen te staan. Khabib maakt zijn comeback bij de UFC tijdens het eerste Metaverse gevecht ooit van de MMA-organisatie.

Zaterdag 12 Februari (morgen), staat Khabib tegenover Holloway in het eerste Metaverse gevecht van de UFC. Metaverse is het gehele netwerk van aan elkaar gekoppelde virtuele 3D-ruimtes. Waarin de gebruikers, vaak door middel van avatars, interactief kunnen rondkijken en met elkaar interactie hebben (gaat verder onder tweet).

Holloway kondigde de virtuele wedstrijd met Khabib aan. Op 7 april 2018 zouden in Khabib en Holloway in levende lijve tegenover elkaar staan. Holloway werd uit het gevecht gehaald omdat hij teveel afgevallen was, artsen vonden het niet verantwoord als hij zou vechten.

Doe mee

,,Ben jij klaar om geschiedenis te schrijven?! Op 12 februari organiseert Legionfarm, een plek waar gamers elkaar ontmoeten en met PRO-spelers spelen, een episch evenement in Mozilla Hubs Metaverse. Met het eerste Metaverse-gevecht in de geschiedenis van de aarde tussen Khabib Nurmagomedov en mij", schrijft Holloway op social media.

,,Doe persoonlijk mee aan het evenement midden in de metaverse. Je krijgt de kans om deel te nemen aan een VR-bokswedstrijd, mij persoonlijk te spreken en foto's te maken met mij en andere speciale gasten. " Als fan kun je meedoen doen of mee kijken KLIK HIER voor meer info. Het evenement begint om 21:00 uur Nederlandse tijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws