Khabib: 'McGregor schuldig aan vechtpartij na wedstrijd' (video) Nieuws
Nieuws

Khabib: 'McGregor schuldig aan vechtpartij na wedstrijd' (video)

Khabib: 'McGregor schuldig aan vechtpartij na wedstrijd' (video)

Khabib Nurmagomedov geeft de prestaties van Conor McGregor de schuld van de vechtpartij na hun wedstrijd op UFC 229 in 2018. De twee vochten meer uit dan een wedstrijd, kwaad bloed moest worden gewroken.

Nadat Khabib zijn rivaal McGregor had verslagen, sprong hij over het hek van de UFC-kooi om Dillon Danis een pak slaag te geven. Danis een goede vriend van de Ier die het verlies niet kon verkroppen daagde Khabib uit. Dit liep uit op een gigantische chaos met meerdere personen die op de vuist gingen (gaat verder onder video).

Tijdens de Full Send Podcast spreekt Khabib zich voor het eerst in jaren uit over het incident, waarvan de Rus zegt dat McGregor de schuld is. ,,Ik kwam daar om oorlog te voeren. Maar wat ik aan trof was een zwakke Conor McGregor die ik met gemak versloeg", zegt Khabib.

Ik raakte van streek

,,Dit maakte me ook van streek, omdat ik meer van Conor had verwacht. Eerlijk gezegd herinner ik me niet alles, ik zal eerlijk zijn. Ik herinner me dat iemand uit zijn hoek iets zei en het was een gek emotioneel moment voor mij. Ik heb zoiets van oké, dit feest is nog niet afgelopen."

Khabib zegt dat hij niet werd geraakt door Danis of wie dan ook toen hij over de kooi sprong. ,,Ik ga niet zeggen dat ik trots ben op zoiets, misschien op de leeftijd van 33-en-een-half, misschien ga ik nu niet springen. Maar op dat moment (deed ik het),” aldus Khabib. De Rus werd geschorst voor zijn betrokkenheid bij het incident. Het deed het echter zijn populariteit groeien en werd een enorme ster werd na zijn overwinning op McGregor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws