UFC boekt dikke headliner voor 26 februari! Makhachev vs. Dariush Nieuws
Nieuws

UFC boekt dikke headliner voor 26 februari! Makhachev vs. Dariush

UFC boekt dikke headliner voor 26 februari! Makhachev vs. Dariush

Islam Makhachev en Beneil Dariush staan ​​respectievelijk op de derde en vierde plaats in de lichtgewicht divisie. Hun komende headliner heeft grote implicaties voor de UFC lichtgewicht titel. Charles Oliveira zal de titel verdedigen tegen Dustin Poirier tijdens UFC 269 in december.

Justin Gaethje lijkt in de rij te staan ​​om de winnaar te ontmoeten, de winnaar van Dariush tegen Makhachev mocht na Gaethje vechten voor de titel. Al heeft Conor McGregor aangekondigd dat hij de titelkans krijgt. (Lees door onder video).

Zowel Makhachev en Dariush komen uit het zelfde team van manager Ali Abdelaziz. ,,Deze twee hebben hun hele leven gewerkt om kampioen te worden en dit is een kanshebber op nummer 1", zei Abdelaziz, die beide vechters aanstuurt.

Khabib Nurmagomedov

Makhachev, de protegé van voormalig ongeslagen kampioen Khabib Nurmagomedov, heeft negen opeenvolgende gevechten gewonnen en heeft een carrièrerecord van 21-1. (Lees door onder video).

Dariush beleeft een eigen reeks van zeven gevechten en claimde in mei een dominante overwinning op Tony Ferguson. Hij nam de rest van het jaar vrij om samen met zijn vrouw een pasgeboren dochter te verwelkomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws