Dillian Whyte laat oog op oud-rivaal vallen: 'Verlies wreken'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Dillian Whyte laat oog op oud-rivaal vallen: ‘Verlies wreken’

Dillian Whyte laat oog op oud-rivaal vallen: ‘Verlies wreken’

Dillian Whyte laat oog op oud-rivaal vallen: 'Verlies wreken'

Dillian Whyte heeft nog steeds oog voor mensen als Deontay Wilder en Anthony Joshua. Whyte werd verslagen in ronde zes van zijn eerste gevecht om de wereldtitel. Nadat een rechtse uppercut van Tyson Fury hem knock-out sloeg.

Maar het is niet het einde van de weg voor de Brit, die hoopt op een rematch met Joshua, van wie hij verloor in 2015 maar ook met Fury. Amerikaan Deontay Wilder is een andere op de radar van Whyte voordat hij de handschoenen ophangt.

Hij zei tegen Sky Sports: “Ik wil nog steeds tegen de beste vechten. Ik zou nog een paar gevechten hebben tegen de beste jongens en dan met pensioen gaan. Ik wil nog steeds hetzelfde doen. Er is niets veranderd. Ik weet niet wat Wilder doet.”

Ik kom terug

,,Ik moet gewoon terugkomen en ik wil opnieuw vechten tegen iedereen die ik heb verloren en proberen mijn verliezen te wreken.” Fury, 33, kondigde aan dat hij met pensioen zou gaan na zijn sensationele Wembley-overwinning, wat betekent dat de WBC-titel vacant zou kunnen komen.

En Whyte, 34, is onvermurwbaar dat hij de kwaliteiten van een wereldkampioen heeft. Hij zei: ,,Honderd procent. Zelfs Fury zelf zei het, ik zal op een dag wereldkampioen worden, dus laten we eens kijken. OK, ik heb een verlies gehad, ik heb één gevecht nodig om terug te komen, maar het is niet het einde van de wereld voor mij.”

Bekijk ook

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page