Tyrone Spong pakt 12e knock-out overwinning boksen Nieuws
Nieuws

Tyrone Spong pakt 12e knock-out overwinning boksen

Tyrone Spong pakt 12e knock-out overwinning boksen

Tyrone Spong pakt 12e knock-out overwinning boksen

Nederland

De absolute meerderheid van de Nederlandse vechtsportfans zouden Spong graag weer in actie zien in Nederland. Vooral de kickboks fans kunnen niet wachten op zijn terugkeer. Ook in het kickboksen heeft Spong een indrukwekkend record en vele knock-outs op zijn naam staan. Spong wordt veelal genoemd als de man die Rico Verhoeven van zijn GLORY Kickboxing troon af kan stoten, en de nieuwe GLORY-zwaargewicht wereldkampioen kan worden.

Zuffa Boxing

Echter lijkt Spong zich voorlopig te blijven toeleggen op het boksen, en niet onverdienstelijk. Met deze overwinning op Silgado promoveert Spong naar een 12-0-0 record in het boksen. Het is wachten tot een grote Boks organisatie Spong toevoegt, zo gingen er al geruchten dat Zuffa Boxing (van UFC Baas Dana White) interesse zou hebben, echter zou een promotor als een Eddie Hearn wellicht ook zijn ogen kunnen richten op Spong.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws