'Geen excuses': Tyrone Spong over eerste verlies in jaren Nieuws
Nieuws

'Geen excuses': Tyrone Spong over eerste verlies in jaren

'Geen excuses': Tyrone Spong over eerste verlies in jaren

Tyrone Spong verloor afgelopen vrijdag tegen Sergei Kharitonov tijdens Eagle FC 44 in Miami. Op Instagram zegt de vechter te kort geschoten te zijn.

Met de oude Romeinse spreuk der Gladiatoren opent Spong zijn verklaring; ,,Hij die klaar is om te sterven, groet u! Ik kwam, ik probeerde en kwam te kort, geen excuses", zo schrijft Spong op zijn Instagram account.

Legendes sterven niet

,,Als man en vechter daag ik mezelf ten allen tijde uit, want zonder dat wat voor zin heeft het leven eigenlijk? Mijn eerste 'L' (Loss, verlies in het Engels. red.), in bijna een decennium in een vechtsport. Maar ik denk dat het nodig was omdat voor mij een 'L' staat voor "Lesson" (leren. red).

''Felicitaties aan Kharitonov, legendes zullen nooit sterven, het was een genoegen om je wereld te delen." Voor Spong was het zijn eerste verlies sinds 2014, toen hij zijn been brak bij Glory Kickboxing tegen Gökhan Saki. Daarna stapte Spong over naar het boksen en bleef ongeslagen tot nu.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws