F*ck You: Jake Paul wurgt 'NEP' UFC-baas Dana White in video Nieuws
Nieuws

F*ck You: Jake Paul wurgt 'NEP' UFC-baas Dana White in video

F*ck You: Jake Paul wurgt 'NEP' UFC-baas Dana White in video

Jake Paul opent de aanval op UFC-baas Dana White in een Hip Hip video. De twee hebben al een tijd ruzie en Paul zegt dat White op moet rotten. In de video die velen op het randje vinden wurgt Paul een look a like White.

Recentelijk verwierf Paul een groot aantal aandelen in het moederbedrijf van de vechtsport organisatie UFC. De boksende YouTube-ster vindt dat de UFC-vechters onderbetaald worden. Hij dreigt zelfs een vakbond op te richten om de belangen van de UFC'ers te behartigen (lees verder onder video).

Meer betalen

Om dit allemaal kracht bij te zetten heeft Paul een Hip Hip video gelanceerd waar hij flink uithaalt naar White. Termen als 'Fuck You Dana White' en nog meer schutting taal doorspekken de video. Paul heeft gezegd een MMA-carrière na te streven en kreeg al een gevecht aangeboden bij Eagle FC.

De organisatie van voormalig UFC-ster Khabib Nurmagomedov wacht nog op antwoord maar neemt Paul serieus. Of White dit ook doet na het verschijnen van de video laat zich raden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws