2 x door Jake Paul in elkaar geslagen: Hardleerse rivaal toch weer de ring in Nieuws
Nieuws

2 x door Jake Paul in elkaar geslagen: Hardleerse rivaal toch weer de ring in

2 x door Jake Paul in elkaar geslagen: Hardleerse rivaal toch weer de ring in

Tyron Woodley voormalig UFC-Kampioen, hoopt dit jaar op een bokswedstrijd tegen Manny Pacquiao. Woodley die tot twee keer toe verloor van Jake Paul wil zijn hand in het boksen toch nog eens testen.

De voormalige UFC-kampioen Woodley, heeft zijn zinnen gezet op een bokswedstrijd tegen Manny Pacquiao later dit jaar. Na een reeks van vier opeenvolgende verliezen werd Woodley in 2021 door de UFC vrijgelaten. Niet lang daarna stapte hij de influencer-bokswereld binnen en stond hij in augustus 2021 tegenover Jake Paul. In hun eerste gevecht behaalde 'The Problem Child' een overwinning via split decision na acht rondes actie.

Laatste gevecht met Woodley

In een veelbesproken rematch later dat jaar, in december 2021, was de bokswedstrijd echter niet zo competitief. Na vijf weinig opwindende rondes werd Tyron Woodley bruut knock-out geslagen door Paul, in een van de meest bekeken hoogtepunten van het jaar. Sindsdien heeft de voormalige UFC-kampioen niet meer gevochten.

Dit kan echter binnenkort veranderen. Tyron Woodley beweerde op Instagram dat hij in gesprek was voor een bokswedstrijd met de grote Manny Pacquiao. Net als de MMA-vechter heeft 'PacMan' sinds een unanieme beslissingsnederlaag in 2021 niet meer gevochten. In augustus leed Pacquiao een nederlaag tegen de last-minute vervanger, Yordenis Ugas.

Na het verlies kondigde Manny Pacquiao zijn pensioen uit het boksen aan. Echter, de bokser heeft plannen onthuld om later dit jaar terug te keren in de ring. Pacquiao heeft gevechten opgeroepen met onder anderen Ryan Garcia, Gervonta Davis en Conor McGregor. Hij zou echter in plaats daarvan tegen Tyron Woodley kunnen eindigen. Tenminste, als de twee een deal kunnen sluiten.

"[@MannyPacquiao we zijn al twee maanden met deze cijfers aan het klooien. Gaan we vechten of wat!? Je gedraagt je als Floyd [Mayweather] en KSI! Profiteren van bekendheid SMH" - luidde het bijschrift van Woodley op de Instagram-post eerder vandaag.

Is Manny Pacquiao klaar voor Tyron Woodley's uitdaging?

Tot nu toe heeft Manny Pacquiao niet gereageerd op de opmerkingen van Tyron Woodley. Het is echter niet moeilijk te geloven dat de twee in gesprek zijn geweest voor een potentiële bokswedstrijd. Sinds Pacquiao's opmerkingen over het beëindigen van zijn pensioen, is hij gelinkt aan vele potentiële tegenstanders.

Het lijkt er echter op dat Manny Pacquiao is verdergegaan van een potentieel gevecht met Tyron Woodley. In de afgelopen weken is de voormalige bokskampioen gelinkt aan een gevecht met de opkomende Conor Benn. De twee hadden zelfs eerder deze maand een face-off in Saoedi-Arabië, bij de wegingen voor Anthony Joshua vs. Francis Ngannou.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws