Tragedie! Glory kickbokser Benny Adegbuyi en gezin betrokken bij zwaar verkeersongeval Nieuws
Nieuws

Tragedie! Glory kickbokser Benny Adegbuyi en gezin betrokken bij zwaar verkeersongeval

Tragedie! Glory kickbokser Benny Adegbuyi en gezin betrokken bij zwaar verkeersongeval

Benny Adegbuyi de Glory topkickbokser heeft gisteren een zwaar auto ongeluk gehad, maar bleef ongedeerd. De Roemeen verloor de macht over het stuur nadat hij was afgesneden door een auto.

De topkickbokser die samen met zijn vrouw en zoon op weg was naar een kickboks evenement raakte van de weg met zijn auto. Volgens de 38-jarige vechter zat hij aan het stuur van het voertuig en reed hij op normale snelheid toen een andere auto die van baan wisselde zijn weg afsneed.

Adegbuyi trok snel aan het stuur om de aanrijding te voorkomen en reed tegen de vangrail die de twee rijstroken van de snelweg scheidde. Iedereen in het voertuig is buiten gevaar, maar de vrouw van de vechter, Elena, liep een verwonding op aan een van haar handen.

Benny Adegbuyi en gezin aan de dood ontsnapt

"De auto is total loss, maar het belangrijkste is dat iedereen in de auto in orde is, godzijdank. Mijn vrouw Elena heeft alleen een klein probleempje met haar hand en we deden liever verder onderzoek. Ik was een stap verwijderd van een tragedie en mijn boodschap is om voorzichtig te zijn achter het stuur, want onoplettendheid, zelfs voor een enkel moment, kan jou en je dierbaren het leven kosten”, zei Benny Adegbuyi tegen ProSport.

Hoewel de eerste bronnen beweerden dat hij op het moment van de botsing met een snelheid van ongeveer 200 km/u zou hebben gereden, zou Adegbuyi aan zijn naasten hebben onthuld dat hoewel de snelheid hoog was, hij niet de beweerde 200 km/u reed.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws