Gilbert Burns beschuldigt Jorge Masvidal van vals spel bij UFC 287: 'Oude truc' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gilbert Burns beschuldigt Jorge Masvidal van vals spel bij UFC 287: 'Oude truc'

Gilbert Burns beschuldigt Jorge Masvidal van vals spel bij UFC 287: 'Oude truc'

Gilbert Burns koestert niet noodzakelijkerwijs enige wrok na UFC 287, maar hij is ervan overtuigd dat hij nog een KO finish op zijn palmares zou hebben staan als hij Jorge Masvidal had kunnen vasthouden.

In een overwinning met eenparigheid van stemmen won Burns grotendeels van Masvidal, zowel te voet als op de grond in de loop van drie rondes. Bekend om zijn worstelvaardigheden van wereldklasse, geloofde Burns dat hij een knock-out submission had kunnen bewerkstelligen, maar uiteindelijk kon hij alleen de controle behouden om Masvidal onder zich te houden.

Jorge Masvidal gebruikte de oude lotion truc 

"Ik keek echt uit naar een finish, maar ik denk dat het een goed gevecht was", zei Burns tijdens de UFC 287 persconferentie na de wedstrijd. “Ik probeer elke keer een show neer te zetten. Ik keek echt uit naar een KO finish. Ik raakte hem met goede stoten, schakelde hem een paar keer uit . Als ik me niet vergis, had ik drie takedown pogingen en maakte ik ze alle drie af. Veel worstelaars deden dat niet. "

“Ik denk dat ik veel verbetering heb laten zien, en die man was ontzettend glad. Dat is een oude hond, Miami-truc met de lotion omdat hij zo glad was. Wauw." Vechters worden routinematig gecontroleerd door een scheidsrechter op de eerste rang voordat ze een voet in de kooi zetten. Om er zeker van te zijn dat ze geen extra stoffen op hun lichaam hebben.

Door het zweten wordt je spiegelglad

Masvidal mag dan met niets zijn ingesmeerd toen hij naar de kooi liep, maar Burns gelooft dat dat komt doordat zijn tegenstander een truc gebruikte waardoor hij pas glad zou zijn geworden nadat ze allebei begonnen te zweten. "100 procent - ik geloof echt [hij was aan het smeren]," zei Burns. “Ik ken die oude trucs die jongens doen. Weet je wat ze doen? Ze worden zaterdag wakker en nemen de eerste douche en smeren veel lotion op het lichaam.

"De huid absorbeert de lotion, en na drie uur doe je het opnieuw, en dan nadat je het opnieuw doet, en dan nadat je het opnieuw doet, en je lichaam absorbeert. Telkens wanneer je veel begint te zweten, komt de lotion eruit. Dat deed hij zeker, 100 procent deed hij het. Ik zeg het je."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws