Topvechter Van Steenis vanavond terug in de Bellator MMA kooi! 'Zwaar favoriet' Nieuws
Nieuws

Topvechter Van Steenis vanavond terug in de Bellator MMA kooi! 'Zwaar favoriet'

Topvechter Van Steenis vanavond terug in de Bellator MMA kooi! 'Zwaar favoriet'

Op het Bellator 287-gala is de 30-jarige Costello van Steenis de rivaal van Ankos MMA Poznań. De Nederlander met de bijnaam "Spanjaard" had een lange pauze. Zijn laatste wedstrijd vond plaats op het Bellator Euro Series 8-gala, waar hij won.

Vandaag treft Van Steenis in Milaan de debuterende Poolse vechter Kamil Oniszczuk. De Pool gaat het moeilijk krijgen, want Van Steenis is niet alleen favoriet maar ook nog eens een van de meest geduchte vechters in zijn gewichtsklasse.

Hoewel Van Steenis slechts 5 gevechten meer heeft dan Kamil Oniszczuk, is hij een grotere favoriet. Voor de Nederlander wordt het de 7e wedstrijd voor de Bellator-federatie, terwijl de Pool pas zijn debuut maakt.

Zware favoriet

Oniszczuk terug naar MMA na een pauze van 10 maanden. Oniszczuk vocht de laatste wedstrijden in de ACA-federatie, waar hij verloor bij zijn debuut, maar scoorde later twee indrukwekkende overwinningen op rij.

Bookmakers zijn ervan overtuigd dat Van Steenis geen problemen zou moeten hebben met het verslaan van de Poolse vechter. De 26-jarige Oniszczuk heeft slechts één keer verloren in 10 professionele duels en hij zal er zeker alles aan doen om deze wedstrijd niet te verliezen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws