Topvechter Alex Pereira verbaast fans! 'Meer pijlen op zijn boog' (video) Nieuws
Nieuws

Topvechter Alex Pereira verbaast fans! 'Meer pijlen op zijn boog' (video)

Topvechter Alex Pereira verbaast fans! 'Meer pijlen op zijn boog' (video)

Alex Pereira is met recht een echte krijger, binnen en buiten de ring. Een video die de voormalige Glory Kampioen en huidig UFC-vechter online plaatste verbaasde zijn fans.

De Braziliaan die het echte krijgers instinct uit de Amazone blijkt te hebben geërfd, blijkt naast te kunnen vechten ook een expert in boogschieten. In zijn achtertuin laat hij zijn vaardigheden zien terwijl hij een boog richt en tegen een voetbal schopt en deze vervolgens raakt met een pijl.

MMA-fans hebben gereageerd op de video en het indrukwekkende shot van Pereira, waarbij één fan hem vergeleek met een Amazone-krijger: ,,Dat krijgers instinct uit de Amazone is sterk bij Poatan", schrijft deze. Twitter-gebruiker @Poppalunge gelooft dat Pereira gewoon voor het echte werk aan het oefenen is wanneer hij de achthoek betreedt met de middengewicht kampioen Israel 'Izzy' Adesanya:

Killer

,,Hij schopt Izzy's hoofd eraf en schiet er een pijl doorheen. Dit is gewoon zijn plan". Pereira zal later dit jaar het opnemen tegen Adesanya voor het middengewicht kampioenschap tijdens UFC 281. Veel fans beschouwen de Braziliaan als een van de grootste bedreigingen voor het bewind van Adesanya vanwege hun geschiedenis en rivaliteit.

Beide vechters waren kickboksers voordat ze bij de UFC kwamen en vochten twee keer tegen elkaar. Pereira versloeg de Nieuw-Zeelander beide keren en won via unaniem besluit en knockout. Het KO-verlies blijft de enige keer dat Adesanya ooit in zijn hele vechtcarrière is verslagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws