Schietincident bij bekende kickboksschool in Breda: Intensieve zoektocht naar dader Nieuws
Nieuws

Schietincident bij bekende kickboksschool in Breda: Intensieve zoektocht naar dader

Schietincident bij bekende kickboksschool in Breda: Intensieve zoektocht naar dader

Vandaag 12 december 2023 werd Breda opgeschrikt door een schietpartij bij Hemmers Gym, een bekende sportschool in de regio. Een ongeïdentificeerde schutter opende het vuur op het pand en een auto met vier inzittenden. Ondanks de ernst van het incident zijn er geen gewonden gemeld.

De politie, gealarmeerd rond 13.50 uur, heeft onmiddellijk een zoekactie op touw gezet. De verdachte, een jongeman tussen de 17 en 20 jaar oud, is nog steeds voortvluchtig. De politie heeft een signalement via Burgernet verspreid en roept getuigen op om zich te melden.

Ooggetuigenverslag en getroffen voertuig

Een getuige uit een aangrenzend gebouw zag hoe een zwarte auto met een Pools kenteken wegreed van de plaats delict. Deze auto werd meerdere keren geraakt door kogels, waarvan de sporen duidelijk zichtbaar zijn. Een andere getuige, een getuige, werkzaam in een kantoor boven de sportschool, hoorde de schoten en zag een donkergeklede jongeman wegrennen.

De Sportschool en haar Omgeving Hemmers Gym, bekend om het trainen van topatleten zoals kickboksers Jamal Ben Saddik (voorheen) en Arek Wrzosek, valt op door de aanwezigheid van luxe auto's op haar parkeerterrein. Na de melding van de schietpartij werd het gebied rondom de sportschool afgezet voor onderzoek. Agenten, uitgerust met kogelwerende vesten, en een politiehelikopter werden ingezet in de zoektocht naar de verdachte.

Oproep tot getuigen en voortdurend onderzoek

Politie Vraagt om Hulp Deze gewelddadige gebeurtenis heeft de gemeenschap van Breda diep geraakt. De politie benadrukt het belang van getuigenverklaringen voor het onderzoek en roept iedereen met informatie op om zich te melden. De inspanningen om de dader te vinden en gerechtigheid te waarborgen zijn in volle gang.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws