TOPCOACH VOORSPELT: 'McGregor gaat knock-out tegen Pacquiao'
Home / Nieuws / TOPCOACH VOORSPELT: ‘McGregor gaat knock-out tegen Pacquiao’

TOPCOACH VOORSPELT: ‘McGregor gaat knock-out tegen Pacquiao’

TOPCOACH VOORSPELT: 'McGregor gaat knock-out tegen Pacquiao'

De hoofdcoach van Team Lakay voorspelt dat een knock-out de wedstrijd tussen Manny Pacquiao en Conor McGregor beëindigt.

De hoofdcoach van Team Lakay Mark Sangiao, ziet maar één einde als de aanstaande confrontatie tussen Manny Pacquiao en Conor McGregor tot bloei komt. Een knock-out die McGregor zal doen slapen op het canvas.

Sangiao door velen aangeprezen als een van de beste MMA-coaches ter wereld zegt dat McGregor met de wedstrijd tegen Pacquiao teveel hooi op zijn vork neemt. “Boksen is de sport van Pacquiao, hij heeft natuurlijk de voorkeur om dat gevecht te winnen,” zegt Sangiao tegen GMA News Online.

Geluk speelt een grote rol

“De enige manier waarop Manny verslagen wordt, is door een geluksstoot. Ik denk dat McGregor knock-out gaat,” voorspelde hij. Hij werd tegengehouden door een technische Floyd Mayweather. Van Pacquiao is bekend dat hij een harde stoot over zich heeft. McGregor zal niet weten wat hem overkomt in de ring.

Als het tot een MMA gevecht zou komen zouden de zaken andersom zijn volgende de coach: “Ik weet dit omdat ik verschillende vechtsporten heb getraind, waaronder taekwondo, judo en boksen. Als ze vechten in MMA, kan ik ook zeggen dat Pacquiao alleen kan winnen als hij een geluksstoot krijgt ”, zei hij.”

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page