Manny Pacquiao stelt eisen aan gevecht met Conor McGregor
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Manny Pacquiao stelt eisen aan gevecht met Conor McGregor

Manny Pacquiao stelt eisen aan gevecht met Conor McGregor

Manny Pacquiao stelt eisen aan gevecht met Conor McGregor
Photo by Macau Photo Agency on Unsplash

Bokslegende Manny Pacquiao wil de boksring wel in tegen UFC Ster Conor McGregor. Maar heeft een eis neergelegd voor de promotie ervan.

Pacquiao zegt alleen tegen McGregor te vechten als hij co-promotor van het evenement mag zijn. McGregor maakte onlangs bekend dat hij van plan was om Pacquiao te bevechten in een cross-sport bokswedstrijd in het Midden-Oosten.

Pacquiao wil mee promoten

De gage die Pacquiao verdient met de bokswedstrijd zal hij doneren aan de bestrijding van het Covid-19 virus welke de wereld teistert. Een gevecht met McGregor zou volgens Pacquiao de betrokkenheid vereisen van zijn eigen promotiebedrijf, MP Promotions.

Hij ontkende ook een overeenkomst te hebben met Paradigm Sports Management, waar ook McGregor onder contract staat. Pacquiao echter heeft zijn eigen promotie bedrijf in het leven geroepen, Pac Sports and Entertainment.

Geen schijn van kans

“Ik heb mijn eigen bedrijf opgericht, Pac Sports and Entertainment, en ben meer dan bereid om de fans te geven wat ze willen: een spannend gevecht met Conor McGregor. Wel onder voorwaarden waarbij ik de co-promotor ben met mijn bedrijf. Dank je wel en God zegene, ”vertelde Pacquiao aan The Daily Mail.

Mocht het gevecht tot stand komen waar McGregor zeker van is dan is Pacquiao de absolute favoriet. Zijn trainer Freddie Roach voorspelde al dat McGregor geen schijn vakkans maakt tegen Pacquiao. De Ier staat nog steeds onder contract bij de UFC, zonder hun toestemming mag hij niet vechten tegen de Filippijn.

Bekijk ook

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

‘Ik stopte Pulev zodat Mir niet afgeslacht werd!’ Scheids spreekt

Er was wat commentaar van Mir op het stopzetten van de wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page