Home / Nieuws / Boks Nieuws / Manny Pacquiao stelt eisen aan gevecht met Conor McGregor

Manny Pacquiao stelt eisen aan gevecht met Conor McGregor

Manny Pacquiao stelt eisen aan gevecht met Conor McGregor
Photo by Macau Photo Agency on Unsplash

Bokslegende Manny Pacquiao wil de boksring wel in tegen UFC Ster Conor McGregor. Maar heeft een eis neergelegd voor de promotie ervan.

Pacquiao zegt alleen tegen McGregor te vechten als hij co-promotor van het evenement mag zijn. McGregor maakte onlangs bekend dat hij van plan was om Pacquiao te bevechten in een cross-sport bokswedstrijd in het Midden-Oosten.

Pacquiao wil mee promoten

De gage die Pacquiao verdient met de bokswedstrijd zal hij doneren aan de bestrijding van het Covid-19 virus welke de wereld teistert. Een gevecht met McGregor zou volgens Pacquiao de betrokkenheid vereisen van zijn eigen promotiebedrijf, MP Promotions.

Hij ontkende ook een overeenkomst te hebben met Paradigm Sports Management, waar ook McGregor onder contract staat. Pacquiao echter heeft zijn eigen promotie bedrijf in het leven geroepen, Pac Sports and Entertainment.

Geen schijn van kans

“Ik heb mijn eigen bedrijf opgericht, Pac Sports and Entertainment, en ben meer dan bereid om de fans te geven wat ze willen: een spannend gevecht met Conor McGregor. Wel onder voorwaarden waarbij ik de co-promotor ben met mijn bedrijf. Dank je wel en God zegene, ”vertelde Pacquiao aan The Daily Mail.

Mocht het gevecht tot stand komen waar McGregor zeker van is dan is Pacquiao de absolute favoriet. Zijn trainer Freddie Roach voorspelde al dat McGregor geen schijn vakkans maakt tegen Pacquiao. De Ier staat nog steeds onder contract bij de UFC, zonder hun toestemming mag hij niet vechten tegen de Filippijn.

Bekijk ook

Bokskampioen Claressa Shields maakt stap naar MMA-vechten, tekent bij PFL

Claressa Shields heeft een meerjarige MMA-contract getekend met vechtsport organisatie PFL. Met deze deal stapt ...

MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC

Nate Diaz stond mee dan in de UFC kooi. Na zijn controversiële verlies tegen Jorge ...

Rapper 6ix9ine ontsnapt aan flink pak slaag na uitdagen bokskampioen (video)

6ix9ine ook bekend als Tekashi wilde het alpha mannetje uithangen in een club in Miami. ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page