Top UFC-vechter gearresteerd vlak voor belangrijke wedstrijd dit weekend: 'Groot risico' Nieuws
Nieuws

Top UFC-vechter gearresteerd vlak voor belangrijke wedstrijd dit weekend: 'Groot risico'

Top UFC-vechter gearresteerd vlak voor belangrijke wedstrijd dit weekend: 'Groot risico'

UFC-zwaargewicht Derrick Lewis is naar verluidt gearresteerd op beschuldiging van roekeloos rijden. Lewis reed in zijn Lamborghini 220 km per uur, waar 80 km per uur was toegestaan.

Derrick Lewis staat momenteel gepland om komende zaterdag terug te vechten tegen Jailton Almeida. Voor Derrick Lewis is deze strijd een last-minute gelegenheid, aangezien hij de plaats inneemt van Curtis Blaydes. De voormalige uitdager voor het zwaargewicht kampioenschap gaat de wedstrijd in na een knock-out overwinning op Marcos Rogerio de Lima in juli tijdens UFC 291.

Terugkeer naar de Octagon

Toch heeft de terugkeer van de ervaren zwaargewicht te maken gehad met een klein obstakel. Zoals voor het eerst gemeld door ABC13 uit Houston, werd Derrick Lewis gearresteerd voor roekeloos rijden. Het incident vond naar verluidt recentelijk plaats. Hij werd aanvankelijk gearresteerd op 25 oktober en nam een groot risico door zijn roekeloze rijgedrag volgens de politie.

Bovendien was Derrick Lewis snel uit hechtenis en staat zijn volgende rechtbankdatum gepland voor eind december. Volgens het rapport reed het UFC-zwaargewicht met een snelheid van 220 km per uur in een zone waar de snelheidslimiet 80 km per uur was. Hij zou een zou een ongemarkeerde politieauto hebben ingehaald en zigzagde hij tussen het verkeer door, wat tot zijn arrestatie leidde.

Het is echter onwaarschijnlijk dat het incident invloed zal hebben op zijn geplande gevecht met Jailton Almeida. De twee staan momenteel gepland om de headliner te zijn van UFC Sau Paulo in een belangrijk gevecht. Aan de zijde van de Braziliaan staat een winstreeks van 14 gevechten. Hoewel het gevecht met Derrick Lewis naar verwachting het grootste in zijn carrière zou zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws