'Het gaat gebeuren! 'UFC'er Ngannou over boksclash tegen Tyson Fury Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Het gaat gebeuren! 'UFC'er Ngannou over boksclash tegen Tyson Fury

'Het gaat gebeuren! 'UFC'er Ngannou over boksclash tegen Tyson Fury

Francis Ngannou heeft serieuze kracht in zijn stoten en dat wil de UFC-kampioen zwaargewicht bewijzen in de boksring. Hij richt zich dan ook op Tyson Fury en Deontay Wilder.

De UFC'er heeft keer op keer bewezen in de MMA-kooi de sterkste te zijn. Sinds hij in 2018 verloor van Derrick Lewis, zou Ngannou 5 opeenvolgende gevechten winnen door KO. Ngannou wil zichzelf nu testen tegen de beste boksers ter wereld (lees verder onder video interview).

In een interview met TMZ zegt de krachtpatser uit Kameroen; ,,Tyson Fury, Deontay Wilder, ik zou mezelf graag op hun niveau testen. Dit gaat hoe dan ook gebeuren. Zelfs als ik in de UFC blijf", zegt Ngannou.

Wat er ook gebeurt

,,Wanneer de UFC en ik een nieuwe deal sluiten, moet het boksgedeelte erin zitten, want ik zie mezelf niet met pensioen gaan zonder boksen." Ngannou en de UFC gaan momenteel door zware contract onderhandelingen en in januari vecht het zwaargewicht tegen oud teamgenoot Cyril Gane.

Gane heeft de interim UFC-zwaargewicht titel in bezit, terwijl Ngannou de officiele titelhouder is. Het gevecht moet uitmaken wie zich de onbetwiste kampioen mag noemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws