Titelgevecht McGregor gemiste kans voor de rest! 'Meest eerlijk' Nieuws
Nieuws

Titelgevecht McGregor gemiste kans voor de rest! 'Meest eerlijk'

Titelgevecht McGregor gemiste kans voor de rest! 'Meest eerlijk'

Michael Bisping verwacht dat Conor McGregor bij zijn terugkeer een titelgevecht krijgt. Bisping vindt dat dit gerechtvaardigd is. Ook heeft Bisping een boodschap aan de overige UFC-lichtgewichten: "als McGregor de titelkans krijgt, is het jullie eigen schuld."

UFC-ster McGregor is op dit moment misschien niet gerangschikt en irrelevant. Maar er zijn constant gesprekken geweest over een mogelijke titelkans voor de Ier bij zijn UFC-terugkeer dit jaar. Zelfs de huidige kampioen Charles Oliveira verwelkomt het idee, ondanks het feit dat uitdagers als Justin Gaethje in de coulissen wachten.

Tegen het zere been

Het is geen geheim dat een terugkeer van McGregor veel geld in het laatje brengt voor de UFC. Hoewel een directe titelkans niet eerlijk lijkt en dit tegen het zere been van andere vechters zal zijn, is er wel een goed argument het te laten gebeuren.

In een recente video legt voormalig middengewicht kampioen en UFC Hall-of-Famer Michael Bisping het allemaal uit. En hij put uit zijn eigen ervaring. ,,Ik ben een prijsvechter en de prijs is geld. Zo zit Conor ook in elkaar", zegt Bisping die vindt dat de overige vechters niet het niveau hebben van de Ier en niet het grote geld binnen halen voor de UFC.

Wat denk jezelf

,,Ik weet dat veel mensen pissig zouden zijn", zei Bisping. ,,Veel mensen in de top 15, top vijf, top tien, ze gaan zeggen: 'Wat is er in godsnaam aan de hand? Waarom mag Conor McGregor de rij overslaan? Nou, raad eens? Zoals ik al zei, dit is prijsvechten. Dit is pay-per-view, dit is de UFC. En maken de gevechten, historisch gezien, die we willen zien."

“Dus als je niet blij bent dat Conor McGregor misschien de wachtrij overslaat en tegen de kampioen vecht terwijl hij niet eens op de ranglijst staat, neem dan niet Conor McGregor de schuld. Geef Dana White niet de schuld, geef de UFC niet de schuld. Geef jezelf zelf de fucking schuld. Want je bent niet wat de fans willen zien", aldus Bisping.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws