Titelgevecht Anthony Joshua vs Tyson Fury december 2020 Nieuws
Nieuws

Titelgevecht Anthony Joshua vs Tyson Fury december 2020

Titelgevecht Anthony Joshua vs Tyson Fury december 2020
Titelgevecht Anthony Joshua vs Tyson Fury december 2020

Bokspromotor Eddie Hearn zegt dat gesprekken soepel verlopen om de confrontatie tussen Anthony Joshua en Tyson Fury in december vast te leggen.

Eddie Hearn heeft onthuld dat hij 'klaar is om een ​​deal te sluiten' voor een december-confrontatie tussen Anthony Joshua en Tyson Fury om de onbetwiste wereldkampioen zwaargewicht te bepalen.

Hearn, de promotor van Joshua, heeft echter bekendgemaakt dat de gesprekken met Fury's managers soepel verlopen voor een kaskraker deze winter, op voorwaarde dat beide strijders hun zomertests doorstaan.

Het gevecht der gevechten

Hearn zei: ‘Mijzelf en Bob Arum (promotor van Fury) hebben gesproken tot een punt waarop we klaar zijn om een ​​deal te sluiten en proberen vooruit te gaan om die deal voor december te krijgen. Er is geen reden waarom we die deal nu niet kunnen sluiten voor de winnaar van die twee gevechten. "

"Wij gaan vechten op 20 juni, zij gaan vechten, geloof ik, op 18 juli. Dat laat genoeg tijd voor een decembergevecht. We hebben net een paar basiszaken gladgestreken, zoals omroepen en waar het gevecht zal plaatsvinden. Maar ik geloof dat er een echt verlangen is van beide kanten om dat gevecht nu af te ronden. December zou perfect zijn," aldus Hearn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws