The Rock schittert als voormalig UFC-Vechter in nieuwe film: 'Waargebeurd verhaal' Nieuws
Nieuws

The Rock schittert als voormalig UFC-Vechter in nieuwe film: 'Waargebeurd verhaal'

The Rock schittert als voormalig UFC-Vechter in nieuwe film: 'Waargebeurd verhaal'

Dwayne 'The Rock' Johnson, voormalig WWE-superster en nu een van Hollywoods grootste namen, bereidt zich voor op zijn nieuwste filmrol, en het belooft een ware knock-out te worden.

Volgens The Hollywood Reporter zal The Rock de hoofdrol spelen als een MMA-vechter in een spannend drama, geproduceerd door A24, dezelfde studio die het aangrijpende "The Iron Claw" uitbracht, een film over de legendarische Von Erich familie.

The Rock en Benny Safdie bundelen krachten

The Rock werkt samen met de getalenteerde regisseur Benny Safdie, het creatieve brein achter "Uncut Gems". Samen storten ze zich op "The Smashing Machine", waarin The Rock in de huid kruipt van Mark Kerr, een tweevoudig UFC Heavyweight Tournament Champion.

Safdie neemt niet alleen de regie op zich, maar levert ook een bijdrage aan het script van dit veelbelovende project.

Het verhaal van Mark Kerr

Mark Kerr, bijgenaamd "The Smashing Machine", staat bekend om zijn woeste vechtstijl. Zijn reis door de professionele vechtwereld en zijn opkomst in de MMA zijn opmerkelijk. Maar het is niet alleen roem en triomf; Kerrs strijd met een verslaving aan pijnstillers, die uiteindelijk leidde tot een gevaarlijke overdosis, voegt een meeslepende laag toe aan zijn verhaal.

Naast The Rock en zijn ongeëvenaarde charisma, omvat het productieteam Dany Garcia's Seven Bucks Productions, Safdie's Out for the Count banner, en Eli Bush en David Koplan. Samen werken ze aan het tot leven brengen van dit spannende verhaal.

Meer Projecten voor The Rock

The Rock stopt niet bij "The Smashing Machine". De Hollywood-grootheid heeft een reeks andere projecten in de pijplijn, waaronder het langverwachte "Red Notice 2" op Netflix en een actievolle Amazon-komedie getiteld "Red One".

Bereid je dus voor op The Rock die de kooi betreedt en zijn MMA-vaardigheden op het grote scherm laat zien. Het belooft een elektriserende vertolking te worden die fans en filmliefhebbers op het puntje van hun stoel zal houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws