'Te gek!' Hasbulla tekent UFC-contract, McGregor moet oppassen Nieuws
Nieuws

'Te gek!' Hasbulla tekent UFC-contract, McGregor moet oppassen

'Te gek!' Hasbulla tekent UFC-contract, McGregor moet oppassen

Hasbulla Magomedov heeft naar verluidt een 5-jarig contract getekend met de UFC volgens MMA-verslaggever Igor Lazorin. Hasbulla, ook wel bekend als 'mini Khabib' heeft klaarblijkelijk een grote indruk gemaakt op UFC baas Dana White.

De kleine Rus was aanwezig bij het UFC 267-evenement oktober vorig jaar in Abu Dhabi en maakte veel indruk. UFC Baas White was lyrisch over de blogger. ,De video die Hasbulla stuurde naar White met de tekst 'Dana White, ik kom naar Abu Dhabi en UFC blijkt de doorbraak voor het contract te zijn geweest (lees verder onder Insta post).

,,Toen ik die video doorplaatste met 'Ik kom eraan', was het de grootste post die ik ooit heb gepost .” zei Wit. “Ik heb 6,7 miljoen volgers op Instagram, 6,4 miljoen mensen hebben die video bekeken. Is dat verdomd te gek of niet?!"

McGregor moet oppassen

Iemand die minder blij zal zijn met het nieuws is UFC-ster Conor McGregor. Deze voerde de afgelopen weken een kleine oorlog met de mini Khabib. Zo noemde hij Hasbulla het voorbeeld van een incest relatie om diens postuur.

De 53-jarige White is bevriend met Hasbulla, die lijdt aan een groeihormoontekort en heeft zijn egen gedachte over de vetet tussen de twee. White zei in de podcast My Mom's Basement: ,,Conor kan maar beter oppassen. Als hij Hasbulla tegenkomt, komt hij in grote problemen!” Naar verluidt zal Hasbulla worden ingezet voor promoties en als merk ambassadeur. Een gevecht zit er vooralsnog niet in.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws