Supergevecht Johnson vs Rodtang omgeboekt naar 26 maart
Home / Nieuws / Supergevecht Johnson vs Rodtang omgeboekt naar 26 maart

Supergevecht Johnson vs Rodtang omgeboekt naar 26 maart

Demtrious Johnson (R) en Rodtang (inzet)

Het gevecht onder speciale regels tussen Demetrious Johnson en Rodtang Jitmuangnon zal plaatsvinden op het verplaatste ONE X-evenement van 26 maart. Zo maakte Chatri Sityodtong, CEO van ONE Championship, vanavond bekend.

Het ONE X-evenement was oorspronkelijk gepland voor 5 december, maar het werd in oktober afgeblazen vanwege een toename van de COVID-19-gevallen in Singapore. Johnson, een voormalig UFC vlieggewicht kampioen, en Rodtang, de ONE vlieggewicht Muay Thai-titelhouder, zullen elkaar ontmoeten in een unieke combinatie van mixed martial arts en Muay Thai.

Speciale regels

Het gevecht bestaat uit vier rondes van drie minuten die worden afgewisseld tussen de twee verschillende regelsets, te beginnen met Muay Thai in ronde 1. Op het evenement, dat het 10-jarig jubileum van het ONE Championship markeert, zullen ook voormalig UFC-kampioen Eddie Alvarez, Sage Northcutt en Shinya Aoki vechten, hun rivalen zijn nog niet bekend gemaakt (lees verder onder video).

Sityodtong kondigde ook aan dat ONE bantamgewicht kampioen Bibiano Fernandes zijn titel zal verdedigen tegen UFC-veteraan John Lineker op 11 februari.

Bekijk ook

Pak slaag door koude Pizza! ‘Daar gaat je bestelling’ (video)

Wat doe je als een pizza die je hebt besteld koud is?

Waarom ‘The Rock’ nooit in de UFC heeft gevochten!

Dwayne Johnson is een reus van een vent

Zien! Beruchte UFC-vechter MEPT trainingsmaat tegen de vlakte

In afwachting van zijn volgende gevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page