Supergevecht Johnson vs Rodtang omgeboekt naar 26 maart Nieuws
Nieuws

Supergevecht Johnson vs Rodtang omgeboekt naar 26 maart

Supergevecht Johnson vs Rodtang omgeboekt naar 26 maart

Het gevecht onder speciale regels tussen Demetrious Johnson en Rodtang Jitmuangnon zal plaatsvinden op het verplaatste ONE X-evenement van 26 maart. Zo maakte Chatri Sityodtong, CEO van ONE Championship, vanavond bekend.

Het ONE X-evenement was oorspronkelijk gepland voor 5 december, maar het werd in oktober afgeblazen vanwege een toename van de COVID-19-gevallen in Singapore. Johnson, een voormalig UFC vlieggewicht kampioen, en Rodtang, de ONE vlieggewicht Muay Thai-titelhouder, zullen elkaar ontmoeten in een unieke combinatie van mixed martial arts en Muay Thai.

Speciale regels

Het gevecht bestaat uit vier rondes van drie minuten die worden afgewisseld tussen de twee verschillende regelsets, te beginnen met Muay Thai in ronde 1. Op het evenement, dat het 10-jarig jubileum van het ONE Championship markeert, zullen ook voormalig UFC-kampioen Eddie Alvarez, Sage Northcutt en Shinya Aoki vechten, hun rivalen zijn nog niet bekend gemaakt (lees verder onder video).

Sityodtong kondigde ook aan dat ONE bantamgewicht kampioen Bibiano Fernandes zijn titel zal verdedigen tegen UFC-veteraan John Lineker op 11 februari.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws