ONE FC: Johnson en Alvarez boeken beiden winst in Manilla Nieuws
Nieuws

ONE FC: Johnson en Alvarez boeken beiden winst in Manilla

ONE FC: Johnson en Alvarez boeken beiden winst in Manilla
ONE FC: Johnson en Alvarez boeken beiden winst in Manilla

Twee winsten vandaag voor ex UFC vechters bij ONE Championship vandaag in Manilla.

Het publiek tijdens ONE Championship Dawn of Heroes in de Mall of Asia Arena in Manilla, Filipijnen zag vrijdag zowel Demetrius Johnson als Eddie Alvarez winst boeken. Beide vechters kwamen over van de UFC om bij ONE een nieuwe carrière te starten.

Demetrious Johnson stond tegenover. Tatsumitsu Wada, in een World Grand Prix Semi Finale gevecht. Na twee spannende ronden kwam het er op aan in de derde. Johson verwonde Wada dusdanig dat de scheidsrechter tussen beide kwam. De partij werd hervat en Johnson werd op punten als winnaar aangewezen.

Vechten om 1 miljoen

Ook Alvarez wist de winst te pakken, hij verloor zijn eerste partij bij ONE en dus was er alles aan gelegen deze keer met de winst naar huis te gaan.

Het kwam niet verder dan de eerste ronde want Alvarez wist zijn tegenstander Eduard Folayang naar de grond te werken. Hij hield zijn greep goed op Folayang die niets anders kon doen dan aftikken. Alvarez stroomt door naar de finale van de World Grand Prix waar ruim 1 miljoen te verdienen valt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws