Historische confrontatie: Kryklia vs. Roberts voor de ONE Zwaargewicht Muay Thai titel Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Historische confrontatie: Kryklia vs. Roberts voor de ONE Zwaargewicht Muay Thai titel

Historische confrontatie: Kryklia vs. Roberts voor de ONE Zwaargewicht Muay Thai titel

Roman Kryklia het opnemen tegen Alex Roberts voor de allereerste ONE Heavyweight Muay Thai kampioenschap. Deze titanenstrijd zal plaatsvinden op 8 december en is het hoofdgevecht van ONE Fight Night 17.

Roman Kryklia, een formidabele naam in de wereld van Muay Thai, heeft een record opgebouwd dat respect afdwingt. Zijn prestaties in de ring getuigen van zijn vaardigheid en vastberadenheid om de top te bereiken.

Aan de andere kant staat Alex Roberts, eveneens een geduchte vechter met een indrukwekkende staat van dienst. Roberts heeft bewezen dat hij een kracht is om rekening mee te houden, met een reeks overwinningen die hem naar dit kampioenschapsgevecht hebben geleid.

Wat staat er op het spel?

Kryklia, afkomstig uit Oekraïne, komt uit in zowel de lichtzwaargewicht- als de zwaargewicht divisie van het ONE kickboksen. Hij heeft de titel van inaugurele en huidige wereldkampioen kickboksen in de lichtzwaargewicht klasse van ONE op zijn naam staan.

Dit gevecht is niet alleen een kans voor beide vechters om de allereerste ONE Zwaargewicht Muay Thai kampioen te worden, maar het is ook een kans om hun naam te vestigen als de beste in hun klasse.

Met de wereld als publiek is de druk hoog en de verwachtingen zijn nog hoger.Historische Confrontatie: Kryklia vs. Roberts Voor de ONE Zwaargewicht Muay Thai Titel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws