Steun ook Murthel Groenhart op Glory 44! Nieuws
Nieuws

Steun ook Murthel Groenhart op Glory 44!

Steun ook Murthel Groenhart op Glory 44!

Laat je steun zien, meld je aan voor team Groenhart!

Steun ook Murthel Groenhart op Glory 44!

Er is een actie op touw gezet om Nederlands (t)rots in de branding, Murthel Groenhart te ondersteunen op Glory 44 wat aankomend weekend (25 augustus) plaats vindt in Chicago. Groenhart zal tegen Doumbe in de ring staan voor de weltergewicht titel, die Nieky Holzken tevergeefs tot twee keer toe heeft geprobeerd binnen te halen.

Twitter actie voor Murthel Groenhart

Volg je Murthel of Glory nog niet op Twitter, dan is dit je kans. Zeker in aanloop naar het gevecht is het altijd leuk te zien wat een vechter mee maakt. En laat je natuurlijk zien dat je Murthel steunt in zijn gevecht om de titel terug naar Nederland te halen.

Live stream Glory 44 en TV uitzending!

Kickboxing Glory 44 live streaming wordt uitgezonden vanuit Sears Center Arena in Chicago. Dit evenement kenmerkt de rematch tussen Cedric Doumbe en Murthel Groenhart voor het Glory Welterweight Championship als Glory 44: Chicago headliner en een Women's Super Bantamweight tussen Tiffany van Soest en Funda Alkayis voor het Super Bantamweight Championship van Glory Women als Superfight Series headliner.

Kijk bij Ziggo sports kanaal voor de uitzendtijd van Glory 44 op TV. Glory 44 – Chicago’ wordt in Nederland live op tv uitgezonden door Ziggo Sport Totaal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws