πŸŽ₯ Schokkend: MMA-coach past ouderwetse straffen toe op leerlingen Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Schokkend: MMA-coach past ouderwetse straffen toe op leerlingen

πŸŽ₯ Schokkend: MMA-coach past ouderwetse straffen toe op leerlingen

Jasur Alijanov, een Oezbeekse coach bekend om zijn werk met UFC-atleet Makhmud Muradov, is onlangs in de schijnwerpers gekomen door zijn onconventionele disciplinaire acties.

Een video getiteld 'Discipline', waarin Alijanov te zien is, ging viraal en verzamelde maar liefst 350.000 likes. In de clip wordt Alijanov afgebeeld terwijl hij een disciplinaire techniek toepast die de aandacht trok op het internet.

Correctie van onjuiste vorm met een Bamboestok

In tegenstelling tot de eerste interpretaties, waar het leek alsof hij laatkomers berispte, onthult de realiteit achter de virale video een ander verhaal. Alijanov werd gezien terwijl hij een bamboestok gebruikte om onjuiste vormen bij zijn studenten te corrigeren, in plaats van te focussen op te laat komen.

De online discussie die volgde op de video leidde tot verschillende reacties. Sommige kijkers uitten amusement en vergeleken Alijanov's methoden met nostalgische herinneringen aan ouderwetse discipline. Anderen uitten echter hun bezorgdheid, suggererend dat de deelnemers mogelijk ongemak ervoeren en de effectiviteit van dergelijke praktijken in twijfel trokken.

Het belang van discipline in vechtsport training

Ondanks de verdeelde meningen, kwam één overheersend sentiment naar voren: het belang van discipline in vechtsporttraining. Hoewel Alijanov's aanpak voor sommigen ongebruikelijk lijkt, benadrukt het de noodzaak van precisie en techniek in gevechtssporten.

Het is niet ongebruikelijk dat vechtsportcoaches verschillende methoden gebruiken om discipline af te dwingen en techniek te corrigeren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws