Stem mee: vechtsporter het jaar 2018, wie vond u uitblinken? Nieuws
Nieuws

Stem mee: vechtsporter het jaar 2018, wie vond u uitblinken?

Stem mee: vechtsporter het jaar 2018, wie vond u uitblinken?
Stem mee: vechtsporter het jaar 2018, wie vond u uitblinken?

Vandaag sluiten wij een roerig maar succesvol vechtsport jaar af. Wij zagen afgelopen jaar wederom een stijging in vechtsport evenementen, veel positief nieuws en mainstream acceptatie. Vechtsport blijft groeien, en wordt steeds meer gemeengoed.

Er waren een paar grote vechtsport evenementen in binnen en buitenland waar onze nationale vechtsporters hoge ogen scoorden. Of het nu in het kickboksen was, Karate, Judo of het MMA, stuk voor stuk zagen wij top atleten presteren in de ring.

Wat opviel in 2018 is dat er steeds meer acceptatie lijkt te komen van het mainstream publiek voor de vechtsport. Vooralsnog lijkt kickboksen de hoofdtoon te voeren, maar laten we de overige vechtsporten en haar atleten niet vergeten.

Nominaties

Verkiezingen en nominaties zijn altijd een beladen iets, vandaar dat wij dit jaar alle vechtsporters willen eren die in hun verschillende disciplines top resultaten haalden. Ook degene die minder succesvol waren willen wij niet overslaan. Het is altijd makkelijk na te trappen als iemand faalt.

Echter kan men niet falen als men het aandurft om überhaupt een ring of MMA-kooi binnen te treden en te strijden. Wij vragen dan ook onze volgers en bezoekers van Vechtsport Info om hun favoriete vechter en uitblinker van het jaar 2018 te benoemen.

Doe mee

Stuur een mail aan info@vechtsportinfo.nl met uw uitblinker van het jaar 2018. Dit mag ook een vechtsporter zijn of direct betrokkene zoals een coach, trainer etc. Nomineren kan tot 15 januari 2019.

Geef in uw mail aan waarom deze persoon uitblinkt, het mag ook iemand zijn die op lokaal niveau een top prestatie heeft neergezet. Eind januari maken wij de vechtsport uitblinker van 2018 bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws