'Stem mee': Glory vraagt hulp kickboks fans Nieuws
Nieuws

'Stem mee': Glory vraagt hulp kickboks fans

'Stem mee': Glory vraagt hulp kickboks fans

Tijdens het groots opgezetten kickboks evenement eind januari stonden de inmiddels lichtzwaargewicht kampioen Pereira en Vakhitov tegenover elkaar. Pereira die de Glory middengewicht titel al in bezit had, kaapte het lichtzwaargewicht goud weg voor de neus van de Rus.

Dicussie

Het duurde niet lang of de uitslag werd punt van discussie, het kamp van Vakhitov kwam naar buiten om haar ongenoegen te uitten. Van de zijde van Pereira bleef het stil. Glory vraagt de fans om de wedstrijd te beoordelen. Op twitter post de organisatie; ,,Vanaf morgen plaatsen we één ronde per dag op onze pagina's, en fans krijgen de kans om te stemmen op wie volgens hen elke ronde heeft gewonnen!"

Een herkansing zal volgens Glory zeker een van de opties zijn. Al is het even stil vanuit de organisatie aan de achterkant wordt er flink gewerkt aan komende events. Verwacht wordt dat begin zomer de fans weer kunnen genieten, met of zonder Pereira en Vakhitov 2.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws