GLORY Topman: Pereira en Vakhitov moeten opnieuw vechten Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY Topman: Pereira en Vakhitov moeten opnieuw vechten

GLORY Topman: Pereira en Vakhitov moeten opnieuw vechten

Artem Vakhitov en Alex Pereira vochten 30 januari vijf uitstekende ronden uit tijdens GLORY 77. Pereira snoepte de lichtzwaargewicht titel af van de Rus. Sindsdien is er veel gediscussieerd over de beladen uitslag.

Toen bleek dat Pereira er met de winst van doorging rakelde dit een stroom van discussies op. De jurybeslissing werd door fans maar ook kickboks experts in twijfel getrokken. Pereira win nipt en werd de eerste kampioen bij GLORY in twee verschillende gewichtklassen.

Pereira die de Middengewicht titel al in bezit had kon het tweede GLORY goud aan zijn palmares toevoegen. Toch leek Pereira de activere van de twee, maar Vakhitov leek meer te hebben gescoord als et op stoten en trappen aankomt.

Herkansing moet er komen

Een Bron wist onze redactie destijds te melden dat ook binnen GLORY getwijfeld werd aan de beslissing van de jury. Vandaag antwoordde GLORY Topman Scott Rudmann op een vraag van Kickboxing TV wat hij van de uitslag vond.

GLORY Topman: Pereira en Vakhitov moeten opnieuw vechten

,,Het was pas de derde van 78 GLORY's waar ik niet persoonlijk aanwezig was. Dus ik zag het niet live en het is moeilijk om commentaar te geven. Op tv leek het een zeer close gevecht, beide jongens waren waanzinnig goed en hebben een herkansing nodig!", aldus Rudmann.

Het ziet er dus naar uit dat GLORY een herkansing zal gaan plannen tussen de twee kickboks giganten Perieria en Vakhitov. Iets waar de fans zeker naar uitkijken.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/frustratie-ex-glory-kampioen-blijft-smeken-om-gevecht/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws