Sportscholen om 5 uur dicht? 'We gaan kapot'
Home / Nieuws / Sportscholen om 5 uur dicht? ‘We gaan kapot’

Sportscholen om 5 uur dicht? ‘We gaan kapot’

Sportscholen om 5 uur dicht! 'We gaan kapot'

Morgen worden er naar verwachting zware coronamaatregelen afgekondigd. Alles wat niet essentieel is moet dicht van 17:00 tot 05:00 uur de volgende dag, althans dat ligt op tafel. Ook sportscholen worden daar naar verluidt onder gerekend.

De angst na de vorige lockdown zit er nog goed in bij sportschoolhouders en andere als niet essentieel aangemerkte ondernemers. De overheid zegt dan wel dat er weer compensaties komen, maar voor velen kan dat te laat zijn.

,,Ik snap dat er iets moet gebeuren, maar waarom markeer je sportscholen en sport algemeen als niet essentieel”, vraagt een sport en kickbokschool houder zich af. ,,Waarom gooien ze de scholen niet dicht als dat de brandhaarden zijn, zo gaan we als sportscholen kapot.”

Waarom?

Het is tenenkrommend voor de sportbranche als de maatregelen echt doorgaan. ,,Hoe moet ik nu lesgeven, mijn leerlingen werken overdag. Of moet ik al om 05:00 in de ochtend kickboksles gaan geven? “

Morgen zal tijdens de spoed persconferentie duidelijk worden wat er gebeuren gaat. ,,De overheid claimt voor een dilemma te staan. Laat ze die ‘booster prikken’ eens wat sneller gaan zetten. In landen waar iedereen is gevaccineerd is er niks meer aan de hand.”

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page