Spierbundel Overeem doorstaat ijskoude bikkeltraining Nieuws
Nieuws

Spierbundel Overeem doorstaat ijskoude bikkeltraining

Spierbundel Overeem doorstaat ijskoude bikkeltraining

Alistair Overeem moest vorig jaar afzeggen tegen Rico Verhoeven vanwege een blessure, maar lijkt weer helemaal topfit te zijn. De topvechter luidde het oude jaar uit met een echte bikkel training van Iceman Wim Hof.

Vandaag zei Rico Verhoeven in een interview met de Telegraaf dat de meest logische tegenstander voor zijn eerste gevecht dit jaar Overeem zou zijn. Laatstgenoemde lijkt dan ook te trainen voor een gevecht op korte termijn, met in het achterhoofd wetende dat Glory een februari event in de planning heeft.

Bikkels

Voor zijn training kiest Overeem niet voor de eerste de beste, niemand minder dan Wim Hof nam Overeem onder handen. De Methode van Hof die hem de bijnaam The Iceman opleverde is voor echte bikkels. Koude baden met IJSblokken waar ze op de Noord-Pool jaloers op zijn.

Overeem ziet er op de foto's super gespierd uit en topfit. Een gevecht met Verhoeven zal dan ook zeker een uitputtingslag voor beiden zijn. Fans verwachten dan ook een titanenstrijd in de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws