Rico Verhoeven: 'Overeem gevecht het meest logische' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Overeem gevecht het meest logische'

Rico Verhoeven: 'Overeem gevecht het meest logische'

Rico Verhoeven is klaar voor 2022, de Glory Kickbokskampioen zit weer vol met energie en zegt dat een gevecht met Alistair Overeem hem het meest logisch lijkt.

Vandaag verteld in een uitvoerig interview met de Telegraaf Verhoeven hoe hij in de wedstrijd zit. Op de vraag tegen wie hij zijn eerste gevecht van 2022 zal hebben zegt Verhoeven; ,,Alistair Overeem stond op het menu, maar trok zich terug. Het lijkt mij het meest logisch dat hij mijn eerstvolgende tegenstander wordt", aldus Verhoeven.

Echte vechtpartij

Ook zegt Verhoeven in de startblokken te staan: ,,Het maakt mij niet uit waar en wanneer, ik ben altijd klaar." Over zijn laatste wedstrijd tegen Jamal Ben Saddik is Verhoeven duidelijk: ,,Ik heb deze meerdere malen teruggekeken en ben toch wat teleurgesteld, het was meer een vechtpartij dan een wedstrijd. "

Verhoeven zegt in het gevecht met Ben Saddik buiten het bereik van de sterke rechtervuist van de Marokkaans-Belgische vechter te willen blijven. ,,Ik wilde weten welke kaarten hij ging spelen en daarop anticiperen." Het gevecht tussen de twee gaat de geschiedenis in als een van de monsterlijkste bij Glory (lees hier meer in de Telegraaf, leestijd 5 minuten).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws